Banner-Veense-Tuin-Vogelvlucht

Comfortabel wonen
in 'De Veense Tuin'

Het woonconcept

Comfortabel wonen
in 'De Veense Tuin'

Het woonconcept

Banner-Veense-Tuin-Oost

Comfortabel wonen
in 'De Veense Tuin'

Het woonconcept

Het plan

De Veense Tuin bestaat uit twee gebouwen die verschillen qua architectuur en opzet, maar wel heel goed bij elkaar passen. Het westelijke gebouw voegt zich uitstekend bij de wisselende architectuur en omvang van de gebouwen langs het Noordeinde. Het oostelijk gelegen gebouw vormt qua architectuur weer een mooie overgang tussen het westelijke gebouw en de bebouwing die in de achtergelegen uitbreidingswijk De Oevers is gedacht.

Beide gebouwen hebben hun ingang aan de noordzijde. De gebouwen zijn door middel van een corridor met elkaar verbonden. Aan deze corridor is een riante sfeervolle ontmoetingsruimte voor de bewoners aanwezig. De bewoners kunnen, wanneer ze dat willen, elkaar hier op ongedwongen wijze ontmoeten voor een praatje, een gezamenlijk kopje koffie, een glaasje of televisie kijken. Ook bestaat de mogelijkheid voor de bewoners om hier de verjaardag te vieren zodat men niet alle feestvierders in het eigen appartement heeft. De lounge beschikt uiteraard ook over een keuken en toilet.

De lounge is binnendoor te bereiken. Dat wil zeggen dat u, als u uw voordeur uit gaat, geen jas aan hoeft te trekken. In de gangen en de trappenhuizen heerst een binnenklimaat.

Grenzend aan de lounge en omsloten door beide appartementengebouwen ligt een royale besloten binnentuin. U kunt hier heerlijk genieten van het buitenleven.

Onder een deel van het gebouw is een parkeergarage gesitueerd voor een aantal bewoners. Vanuit de parkeergarage kunt u het trappenhuis en de lift bereiken en dus vanuit uw auto droog in uw appartement komen.

Situatiekaart