Banner interieur gebouw west

Comfortabel wonen
in 'De Veense Tuin'

Het woonconcept

Banner interieur gebouw oost

Comfortabel wonen
in 'De Veense Tuin'

Het woonconcept

Banner-Veense-Tuin-Vogelvlucht

Comfortabel wonen
in 'De Veense Tuin'

Het woonconcept

De Villa's

Veel van de 44 luxe appartementen variëren zowel qua indeling, oppervlakte als qua oriëntatie. Allen beschikken over een royale woonkamer en buitenruimte.

Gebouw West

20 Appartementen
Woonoppervlak 74m
2 tot 147m2
Koopsom v.a. €179.000,- v.o.n. 

Bekijk de plattegronden

De hoofslaapkamer grenst bij de meeste appartementen aan de badkamer. De badkamer is ruim van opzet en beschikt over een wastafel, douchegelegenheid en toilet. Er is voldoende ruimte om, indien u dat wenst, een bad te plaatsen. De badkamer is ruim toegankelijk met een rolstoel en voor het eventueel verlenen van thuiszorg.

Gebouw Oost

24 Appartementen
Woonoppervlak 84m
2 tot 104m2
Koopsom v.a. €179.000,- v.o.n. 

Bekijk de plattegronden

De hoofdslaapkamer heeft een directe verbinding met zowel de woonkamer, de gang als de badkamer. Bovendien grenzen bij vrijwel alle appartementen zowel de woonkamer als de hoofdslaapkamer aan het balkon.

De badkamer is ruim van opzet en beschikt over een wastafel, douchegelegenheid en toilet. Er is voldoende ruimte om, indien u dat wenst, een bad te plaatsen. De badkamer is ruim toegankelijk met een rolstoel en voor het eventueel verlenen van thuiszorg.

 

Uiteraard beschikken alle appartementen over een tweede slaapkamer, een berging, een separaat toilet en een royale privé-buitenruimte waar u met gemak met meerdere personen kunt zitten.

 

Individualisering appartementen

Er is veel mogelijk om uw appartement verder te individualiseren, laat ons uw woonwensen weten. Onze architect zal u dan bij het indelen van uw appartement van dienst zijn.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om van twee appartementen één appartement te maken.

Bekijk het aanbod